Творча група учителів правознавства

2017-12-14

Творча група учителів правознавства 6 грудня 2017 року відбулося засідання творчої групи вчителів правознавства (керівники - Кравченко Ю.В., Скрипка Г.В.)

Обласна творча група вчителів правознавства працює над проблемою «Формування елементів правової культури, правових орієнтирів та правомірної поведінки учнів під час навчання правознавства» На першому засіданні були проведені такі заняття:

- Роль Міжнародно-правових стандартів прав людини у формуванні елементів правової культури учнів.- Методика розв’язування юридичних задач на уроках правознавства. - Використання онлайнових ресурсів для проведення оцінювання навчальної діяльності учнів на уроках правознавства. На другому засіданні працювали в онлайні над методикою підготовки та проведення практичних занять, використання онлайнових ресурсів. Важливу роль у набутті предметно-правової компетентності відіграє окремий складник програми - практичні заняття, це уроки застосування учнями знань. Кожне з них є тематичним і має певне змістове наповнення відповідно до місця заняття в контексті конкретної теми. Учасники творчої групи підготували змістовні розробки практичних занять відповідно до навчальної програми з основ правознавства для 9 класу загальноосвітніх навчальних закладів (чинної у 2017/2018 навчальному році). Матеріали учасників творчої групи читати тут

Кiлькiсть переглядiв: 394